Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g276g309kcal58.1g0g8.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g175g53kcal1.6g8.4g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Keräkaali, 100g394g95kcal4.7g13.4g0.8g8.3g
Keräkaali, 100g569g137kcal6.8g19.3g1.1g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2863g1446kcal143g82.8g50g40.4g
Valittu annoskoko1432g723kcal71.5g41.4g25g20.2g
Annoskoko puolitettuna716g362kcal35.8g20.7g12.5g10.1g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856