Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g354g397kcal74.8g0g10.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g225g68kcal2g10.8g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Keräkaali, 100g506g122kcal6.1g17.2g1g10.6g
Keräkaali, 100g731g176kcal8.8g24.9g1.5g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3681g1860kcal184g106.4g64.4g52g
Valittu annoskoko1841g930kcal92g53.2g32.2g26g
Annoskoko puolitettuna920g465kcal46g26.6g16.1g13g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856