Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g39g44kcal8.3g0g1.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g25g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Keräkaali, 100g81g20kcal1g2.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g207kcal20.4g11.8g7.2g5.8g
Valittu annoskoko205g103kcal10.2g5.9g3.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna102g52kcal5.1g3g1.8g1.5g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856