Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g28g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g551g617kcal116.3g0g16.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g350g105kcal3.1g16.8g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Keräkaali, 100g787g189kcal9.4g26.8g1.6g16.5g
Keräkaali, 100g1137g273kcal13.6g38.7g2.3g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5726g2893kcal285.8g165.6g100g80.8g
Valittu annoskoko2863g1446kcal142.9g82.8g50g40.4g
Annoskoko puolitettuna1432g723kcal71.5g41.4g25g20.2g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856