Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g59g66kcal12.5g0g1.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g38g11kcal0.3g1.8g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g84g20kcal1g2.9g0.2g1.8g
Keräkaali, 100g122g29kcal1.5g4.1g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g310kcal30.6g17.6g10.8g8.8g
Valittu annoskoko307g155kcal15.3g8.8g5.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna153g77kcal7.7g4.4g2.7g2.2g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856