Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g328kcal0.4g0.4g36g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g709g794kcal149.5g0g21.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g450g135kcal4g21.6g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Keräkaali, 100g1012g243kcal12.1g34.4g2g21.3g
Keräkaali, 100g1462g351kcal17.5g49.7g2.9g30.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7362g3719kcal367.6g212.6g128.4g104g
Valittu annoskoko3681g1860kcal183.8g106.3g64.2g52g
Annoskoko puolitettuna1841g930kcal91.9g53.2g32.1g26g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856