Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g79g88kcal16.6g0g2.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g50g15kcal0.4g2.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g113g27kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Keräkaali, 100g163g39kcal1.9g5.5g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g413kcal40.4g23.4g14.2g11.6g
Valittu annoskoko409g207kcal20.2g11.7g7.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna205g103kcal10.1g5.9g3.6g2.9g
Arvot/100g100g51kcal4.9g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856