Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g945g1058kcal199.3g0g28.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g600g180kcal5.4g28.8g1.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Keräkaali, 100g1350g324kcal16.2g45.9g2.7g28.3g
Keräkaali, 100g1950g468kcal23.4g66.3g3.9g40.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9816g4959kcal490.6g283.8g171.4g138.4g
Valittu annoskoko4908g2480kcal245.3g141.9g85.7g69.2g
Annoskoko puolitettuna2454g1240kcal122.7g71g42.9g34.6g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856