Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g61g446kcal0.6g0.6g48.9g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g963g1078kcal203.1g0g28.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g611g183kcal5.5g29.3g1.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.3g12kcal0.4g0.3g1g0g
Keräkaali, 100g1375g330kcal16.5g46.7g2.7g28.9g
Keräkaali, 100g1986g477kcal23.8g67.5g4g41.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5052kcal499.8g288.8g174.6g141.2g
Valittu annoskoko5000g2526kcal249.9g144.4g87.3g70.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1263kcal125g72.2g43.7g35.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856