Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g98g110kcal20.8g0g3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g63g19kcal0.6g3g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g141g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Keräkaali, 100g203g49kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g516kcal51.2g29.6g18g14.6g
Valittu annoskoko511g258kcal25.6g14.8g9g7.3g
Annoskoko puolitettuna256g129kcal12.8g7.4g4.5g3.7g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856