Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1102g1235kcal232.6g0g33.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g700g210kcal6.3g33.6g2.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Keräkaali, 100g1575g378kcal18.9g53.5g3.1g33.1g
Keräkaali, 100g2274g546kcal27.3g77.3g4.5g47.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11452g5786kcal572.4g330.8g199.8g161.8g
Valittu annoskoko5726g2893kcal286.2g165.4g99.9g80.9g
Annoskoko puolitettuna2863g1446kcal143.1g82.7g50g40.5g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856