Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g118g132kcal24.9g0g3.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g75g23kcal0.7g3.6g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g169g41kcal2g5.7g0.3g3.5g
Keräkaali, 100g244g59kcal2.9g8.3g0.5g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1227g620kcal61.2g35.4g21.2g17.2g
Valittu annoskoko614g310kcal30.6g17.7g10.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna307g155kcal15.3g8.9g5.3g4.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856