Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1260g1411kcal265.9g0g37.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g800g240kcal7.2g38.4g2.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Keräkaali, 100g1800g432kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Keräkaali, 100g2600g624kcal31.2g88.4g5.2g54.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13091g6614kcal654.4g378.4g228.6g184.8g
Valittu annoskoko6546g3307kcal327.2g189.2g114.3g92.4g
Annoskoko puolitettuna3273g1654kcal163.6g94.6g57.2g46.2g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856