Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g138g154kcal29.1g0g4.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g88g26kcal0.8g4.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g197g47kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Keräkaali, 100g284g68kcal3.4g9.7g0.6g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g723kcal71.8g41.4g25g20.2g
Valittu annoskoko716g362kcal35.9g20.7g12.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna358g181kcal18g10.4g6.3g5.1g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856