Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1417g1587kcal299g0g42.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g900g270kcal8.1g43.2g2.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Keräkaali, 100g2025g486kcal24.3g68.8g4g42.5g
Keräkaali, 100g2924g702kcal35.1g99.4g5.8g61.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14724g7438kcal736g425.4g256.8g207.8g
Valittu annoskoko7362g3719kcal368g212.7g128.4g103.9g
Annoskoko puolitettuna3681g1860kcal184g106.4g64.2g52g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856