Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1575g1764kcal332.2g0g47.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1000g300kcal9g48g3g0g
Lihaliemikuutio Maggi7g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Keräkaali, 100g2250g540kcal27g76.5g4.5g47.2g
Keräkaali, 100g3249g780kcal39g110.5g6.5g68.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16360g8265kcal817.6g473g285.6g230.8g
Valittu annoskoko8180g4133kcal408.8g236.5g142.8g115.4g
Annoskoko puolitettuna4090g2066kcal204.4g118.3g71.4g57.7g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856