Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g177g198kcal37.4g0g5.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g113g34kcal1g5.4g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g253g61kcal3g8.6g0.5g5.3g
Keräkaali, 100g366g88kcal4.4g12.4g0.7g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g930kcal92g53.2g32g26g
Valittu annoskoko920g465kcal46g26.6g16g13g
Annoskoko puolitettuna460g232kcal23g13.3g8g6.5g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856