Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g104g458kcal3.9g2.7g48g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g835g292kcal20.9g29.2g4.2g20.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g104g61kcal4.2g5g2.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g125g401kcal28.8g0g28.8g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g150g105kcal18g3.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g2690kcal153.8g82.6g177g42.2g
Valittu annoskoko1330g1345kcal76.9g41.3g88.5g21.1g
Annoskoko puolitettuna665g673kcal38.5g20.7g44.3g10.6g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945