Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g125g550kcal4.6g3.3g57.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g1002g351kcal25g35.1g5g25g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g125g73kcal5g6g3.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g150g481kcal34.6g0g34.6g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g180g126kcal21.6g4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g3228kcal184.2g99.4g212.2g50.4g
Valittu annoskoko1596g1614kcal92.1g49.7g106.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna798g807kcal46.1g24.9g53.1g12.6g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945