Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g21g92kcal0.8g0.5g9.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g167g58kcal4.2g5.8g0.8g4.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g21g12kcal0.8g1g0.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g25g80kcal5.8g0g5.8g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g30g21kcal3.6g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g538kcal30.8g16.4g35.2g8.4g
Valittu annoskoko266g269kcal15.4g8.2g17.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna133g135kcal7.7g4.1g8.8g2.1g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945