Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g250g1098kcal9.3g6.5g115g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g2000g700kcal50g70g10g50g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g250g145kcal10g12g6.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g300g960kcal69g0g69g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g360g252kcal43.2g7.9g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g6444kcal368.2g198g424g100.8g
Valittu annoskoko3186g3222kcal184.1g99g212g50.4g
Annoskoko puolitettuna1593g1611kcal92.1g49.5g106g25.2g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945