Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g42g183kcal1.5g1.1g19.2g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g334g117kcal8.3g11.7g1.7g8.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g42g24kcal1.7g2g1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g50g160kcal11.5g0g11.5g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g60g42kcal7.2g1.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1076kcal61.2g33g70.8g16.8g
Valittu annoskoko532g538kcal30.6g16.5g35.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna266g269kcal15.3g8.3g17.7g4.2g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945