Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g63g275kcal2.3g1.6g28.8g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g501g175kcal12.5g17.5g2.5g12.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g63g36kcal2.5g3g1.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g75g241kcal17.3g0g17.3g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g90g63kcal10.8g2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1614kcal92.2g49.6g106.2g25.2g
Valittu annoskoko798g807kcal46.1g24.8g53.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna399g404kcal23.1g12.4g26.6g6.3g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945