Fetainen kesäkurpitsa & munakoiso

Pilko kesäkurpitsa ja munakoiso öljyttyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää silputtu kevätsipuli ja leikottu ruohosipuli.

Ripottele joukkoon murustettu feta.

Paista (samassa vuoassa kanafileiden kanssa) 200 asteessa noin tunnin verran.

Sekoita kerran pari paistamisen aikana (samalla kun käännät kanafileet).

Hyvä lämmin lisäke esimerkiksi samassa uunissa paistettujen kanafileiden kanssa...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)34g243kcal0g0g27g0g
Ruohosipuli, tuore32g8.5kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 551g100kcal3.1g13.8g2.2g3.9g
Arla Apetina Feta 3%225g248kcal40.6g4.5g6.8g0g
Munakoiso 265g59kcal1.3g8.2g0.5g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g1354kcal92.6g61.8g73.6g23.8g
Valittu annoskoko1179g677kcal46.3g30.9g36.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna590g339kcal23.2g15.5g18.4g6g
Arvot/100g100g57kcal3.9g2.6g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369447