Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g88kcal0g0g9.7g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.5g0g3.4g0g
Sipuli kuivattu 11g31kcal1.2g3.9g0.2g3.9g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g30g75kcal3.6g14.7g0.2g0.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml225g338kcal4.5g5.6g33.7g0g
Herneet (Apetit)150g80kcal8.6g8g1.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g150g186kcal4.5g38.4g0.9g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g360g377kcal18.5g70.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g2816kcal182.8g283g103.4g8.2g
Valittu annoskoko1161g1408kcal91.4g141.5g51.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna581g704kcal45.7g70.8g25.9g2.1g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575