Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g176kcal0g0g19.5g0g
Tonnikala vedessä 450g470kcal101g0g6.7g0g
Sipuli kuivattu 23g61kcal2.4g7.9g0.4g7.9g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g60g150kcal7.2g29.4g0.3g0.3g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml450g675kcal9g11.2g67.5g0g
Herneet (Apetit)300g159kcal17.1g15.9g2.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g300g372kcal9g76.8g1.8g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g720g754kcal36.9g141.8g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g5633kcal365.2g566g206.4g16.4g
Valittu annoskoko2322g2817kcal182.6g283g103.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna1161g1408kcal91.3g141.5g51.6g4.1g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575