Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl23g205kcal0g0g22.7g0g
Tonnikala vedessä 525g548kcal117.8g0g7.9g0g
Sipuli kuivattu 26g71kcal2.8g9.2g0.4g9.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g70g175kcal8.4g34.3g0.4g0.4g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml525g788kcal10.5g13.1g78.7g0g
Herneet (Apetit)350g186kcal20g18.6g3.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g350g434kcal10.5g89.6g2.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g840g880kcal43.1g165.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5418g6572kcal426.2g660.6g240.8g19.2g
Valittu annoskoko2709g3286kcal213.1g330.3g120.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna1355g1643kcal106.6g165.2g60.2g4.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575