Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl26g234kcal0g0g26g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Sipuli kuivattu 30g82kcal3.1g10.5g0.5g10.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g80g200kcal9.6g39.2g0.4g0.4g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml600g900kcal12g15g90g0g
Herneet (Apetit)400g212kcal22.8g21.2g3.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g400g496kcal12g102.4g2.4g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g960g1005kcal49.2g189.1g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g7511kcal486.6g754.8g275.4g21.8g
Valittu annoskoko3096g3755kcal243.3g377.4g137.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna1548g1878kcal121.7g188.7g68.9g5.5g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575