Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl33g293kcal0g0g32.5g0g
Tonnikala vedessä 750g783kcal168.3g0g11.2g0g
Sipuli kuivattu 38g102kcal3.9g13.2g0.6g13.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g100g250kcal12g49g0.5g0.5g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml750g1125kcal15g18.7g112.5g0g
Herneet (Apetit)500g265kcal28.5g26.5g4.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g500g620kcal15g128g3g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1200g1256kcal61.6g236.4g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g9388kcal608.6g943.6g344g27.2g
Valittu annoskoko3870g4694kcal304.3g471.8g172g13.6g
Annoskoko puolitettuna1935g2347kcal152.2g235.9g86g6.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575