Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 856g259kcal10.7g41.1g1.7g14.6g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3156g5238kcal599.5g0g315.5g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g1318g988kcal54g164.7g10.5g0g
Porkkana 527g172kcal3.3g29.3g1.1g13.4g
Tomaatti 659g150kcal3.7g22.7g2g9.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g66g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Oliiviöljy 92g816kcal0g0g92.2g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g3294g10870kcal527g2042.2g65.9g197.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37176kcal2405.6g4615.4g987.4g472g
Valittu annoskoko10000g18588kcal1202.8g2307.7g493.7g236g
Annoskoko puolitettuna5000g9294kcal601.4g1153.9g246.9g118g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716