Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 260g79kcal3.3g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha958g1590kcal182g0g95.8g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g400g300kcal16.4g50g3.2g0g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g20g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g1000g3300kcal160g620g20g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g11286kcal730.4g1401.2g299.8g143.2g
Valittu annoskoko3036g5643kcal365.2g700.6g149.9g71.6g
Annoskoko puolitettuna1518g2822kcal182.6g350.3g75g35.8g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716