Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 390g118kcal4.9g18.7g0.8g6.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1437g2385kcal273g0g143.7g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g600g450kcal24.6g75g4.8g0g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g30g27kcal0.9g1g2.1g0.2g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g1500g4950kcal240g930g30g90g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g16930kcal1095.6g2101.6g449.8g214.8g
Valittu annoskoko4554g8465kcal547.8g1050.8g224.9g107.4g
Annoskoko puolitettuna2277g4232kcal273.9g525.4g112.5g53.7g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716