Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 520g157kcal6.5g25g1g8.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1916g3181kcal364g0g191.6g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g800g600kcal32.8g100g6.4g0g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g40g36kcal1.2g1.4g2.8g0.3g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g2000g6600kcal320g1240g40g120g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g22573kcal1460.6g2802.6g599.4g286.6g
Valittu annoskoko6072g11287kcal730.3g1401.3g299.7g143.3g
Annoskoko puolitettuna3036g5643kcal365.2g700.7g149.9g71.7g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716