Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.5g0g24g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g100g75kcal4.1g12.5g0.8g0g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5g4.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g250g825kcal40g155g5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g2822kcal182.4g350.2g75g35.8g
Valittu annoskoko759g1411kcal91.2g175.1g37.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna380g706kcal45.6g87.6g18.8g9g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716