Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 650g197kcal8.1g31.2g1.3g11.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2395g3976kcal455.1g0g239.5g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g1000g750kcal41g125g8g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g50g45kcal1.5g1.7g3.5g0.3g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g2500g8250kcal400g1550g50g150g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15180g28216kcal1826g3503g749.4g358.2g
Valittu annoskoko7590g14108kcal913g1751.5g374.7g179.1g
Annoskoko puolitettuna3795g7054kcal456.5g875.8g187.4g89.6g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716