Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g240g337kcal45.7g0g16.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 811g147kcal4.5g20.3g3.2g5.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g120g132kcal13.8g6g5.6g0.6g
Juusto, Arla Kadett 5%60g114kcal20.4g0.9g3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 8.4g61kcal0g0g6.9g0g
Paprikajauhe 3.6g12kcal0.5g0.7g0.5g1.3g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1728kcal177g74.6g73g23.8g
Valittu annoskoko1428g864kcal88.5g37.3g36.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna714g432kcal44.3g18.7g18.3g6g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019