Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6.1g0.3g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g281g393kcal53.3g0g19.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 947g171kcal5.3g23.7g3.8g6.6g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g140g154kcal16.1g7g6.6g0.7g
Juusto, Arla Kadett 5%70g133kcal23.8g1.1g3.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 10g71kcal0g0g8g0g
Paprikajauhe 4.2g14kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g2016kcal206.6g87.2g85.2g27.6g
Valittu annoskoko1666g1008kcal103.3g43.6g42.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna833g504kcal51.7g21.8g21.3g6.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019