Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g321g449kcal60.9g0g22.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1082g195kcal6.1g27g4.3g7.6g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g160g176kcal18.4g8g7.5g0.8g
Juusto, Arla Kadett 5%80g152kcal27.2g1.2g4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 11g82kcal0g0g9.2g0g
Paprikajauhe 4.8g15kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Mustapippuri 4.8g14kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g2304kcal236.2g99g97.6g31.8g
Valittu annoskoko1904g1152kcal118.1g49.5g48.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna952g576kcal59.1g24.8g24.4g8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019