Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g361g505kcal68.5g0g25.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1217g220kcal6.8g30.4g4.9g8.5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g180g198kcal20.7g9g8.5g0.9g
Juusto, Arla Kadett 5%90g171kcal30.7g1.4g4.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 13g92kcal0g0g10.3g0g
Paprikajauhe 5.4g17kcal0.8g1g0.7g2g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g2592kcal265.6g112g109.8g35.6g
Valittu annoskoko2142g1296kcal132.8g56g54.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna1071g648kcal66.4g28g27.5g8.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019