Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g80g112kcal15.2g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 271g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g40g44kcal4.6g2g1.9g0.2g
Juusto, Arla Kadett 5%20g38kcal6.8g0.3g1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Paprikajauhe 1.2g3.9kcal0.2g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g576kcal59g25g24.4g7.8g
Valittu annoskoko476g288kcal29.5g12.5g12.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna238g144kcal14.8g6.3g6.1g2g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019