Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g120g168kcal22.8g0g8.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 406g73kcal2.3g10.1g1.6g2.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g60g66kcal6.9g3g2.8g0.3g
Juusto, Arla Kadett 5%30g57kcal10.2g0.5g1.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Paprikajauhe 1.8g5.8kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g864kcal88.4g37.2g36.4g11.8g
Valittu annoskoko714g432kcal44.2g18.6g18.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna357g216kcal22.1g9.3g9.1g3g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019