Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g160g224kcal30.5g0g11.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 541g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g80g88kcal9.2g4g3.8g0.4g
Juusto, Arla Kadett 5%40g76kcal13.6g0.6g2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 5.6g41kcal0g0g4.6g0g
Paprikajauhe 2.4g7.7kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g1152kcal118g49.6g48.8g15.6g
Valittu annoskoko952g576kcal59g24.8g24.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna476g288kcal29.5g12.4g12.2g3.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019