Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1000g238kcal18g21.8g3g22.8g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g10g10kcal0g2.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl200g714kcal4g6g76g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4884g3574kcal137g62g298g46.6g
Valittu annoskoko2442g1787kcal68.5g31g149g23.3g
Annoskoko puolitettuna1221g894kcal34.3g15.5g74.5g11.7g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130