Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g100g370kcal13.9g72.5g2.5g4.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g300g840kcal6.9g10.5g84g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g5821kcal291.2g175.8g378.4g10.6g
Valittu annoskoko1498g2911kcal145.6g87.9g189.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna749g1455kcal72.8g44g94.6g2.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144