Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman133g226kcal16g0g13.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g17g62kcal2.3g12.1g0.4g0.7g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g50g140kcal1.1g1.7g14g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g968kcal48.4g29.2g62.8g1.8g
Valittu annoskoko249g484kcal24.2g14.6g31.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna125g242kcal12.1g7.3g15.7g0.5g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144