Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman177g301kcal21.3g0g17.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g22g82kcal3.1g16.1g0.6g0.9g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g67g186kcal1.5g2.3g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g1290kcal64.6g38.8g83.8g2.2g
Valittu annoskoko332g645kcal32.3g19.4g41.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna166g323kcal16.2g9.7g21g0.6g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.8g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144