Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman222g377kcal26.6g0g22.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g28g103kcal3.9g20.1g0.7g1.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g83g233kcal1.9g2.9g23.3g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1613kcal80.8g48.8g104.8g2.8g
Valittu annoskoko415g806kcal40.4g24.4g52.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna208g403kcal20.2g12.2g26.2g0.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144