Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman266g452kcal31.9g0g26.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g33g123kcal4.6g24.1g0.8g1.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g100g279kcal2.3g3.5g27.9g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1935kcal96.6g58.4g125.6g3.6g
Valittu annoskoko498g968kcal48.3g29.2g62.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna249g484kcal24.2g14.6g31.4g0.9g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144