Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman310g528kcal37.2g0g31g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g39g144kcal5.4g28.1g1g1.6g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g116g326kcal2.7g4.1g32.6g0g
Kananmuna kuoreton 85g122kcal10.7g0.3g8.7g0g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g2258kcal113g68.2g146.6g4.2g
Valittu annoskoko581g1129kcal56.5g34.1g73.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna291g565kcal28.3g17.1g36.7g1.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144