Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman355g603kcal42.6g0g35.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g44g164kcal6.2g32.1g1.1g1.8g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g133g372kcal3.1g4.7g37.2g0g
Kananmuna kuoreton 98g139kcal12.2g0.3g10g0g
Sipuli 27g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g2580kcal129.4g78g167.8g4.8g
Valittu annoskoko664g1290kcal64.7g39g83.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna332g645kcal32.4g19.5g42g1.2g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144